Referenser

Jula Trollhaettan 16 600x350

Jula

Projekttyp: Butik/Utställning
Årtal: 2015

Kontrast Group har levererat belysning till Julas butik i Överby köpcentrum i Trollhättan. Jula har ett flertal butiker i Polen där man har använts sig av armaturen Lugtrack 5. En armatur som Kontrast Group är återförsäljare av i Sverige.

Lugtrack 5 finns i 1500mm och 3000mm längder och den finns i en- och tvårörs varianter med effekterna 35W, 49W och 80W. Armaturerna kopplas samman med snabbkopplingar vilket minskar hanteringen av kablage. Detta medför att installationstiden förkortas avsevärt. Lugtrack 5 har flertalet reflektorer att välja bland. Reflektorerna anpassas för monteringshöjd och typ av projekt för bästa ljusdistribution.

Julas butiksyta i Trollhättan är på 2500m² och butikens inredning består främst av hyllsektioner med fasta avstånd. Armaturradernas placering anpassas efter hyllorna för att utnyttja ljusspridningen från de bredstrålande reflektorerna optimalt. Längs med väggarna finns hyllor som belyses med Lugtrack 5 med en asymmetrisk reflektor vilket bidrar till en jämn vertikal ljusfördelning i butikshyllorna.

Produkter i projektet:

LUGTRACK 5